Ammonite

Ammonite thermo 24Ah - 32cm E/O cable

€1.159,00
55202.10203
Op voorraad
2 dagen

Productomschrijving

  • Hoge capaciteit en betrouwbare prestaties: De Ammonite Thermo 24Ah batterij biedt een hoge capaciteit van 24Ah, wat garant staat voor langdurige prestaties. Dit is vooral belangrijk voor duikers die langere duiken maken en afhankelijk zijn van consistente stroomvoorziening voor hun verwarmde duikpakken en duiklampen. De batterij kan tot 200 watt aan verwarmingsvermogen leveren, wat voldoende is voor de meeste toepassingen onder water​.

  • Dieptebestendigheid en duurzaamheid: Deze batterij is ontworpen om te functioneren tot een diepte van 100 meter, waardoor het een betrouwbare keuze is voor technische duikers. Kijk naar de special edition voor als je nog dieper wilt gaan. De behuizing is gemaakt van een combinatie van hard geanodiseerd aluminium en Delrin, en is uitgerust met dubbele o-ringen en een veiligheidsklep om lekkages en drukschade te voorkomen.

  • Intuïtieve bediening en geavanceerde functies: De Ammonite Thermo 24Ah batterij beschikt over een eenvoudige aan/uit-schakelaar en een tweestaps vermogensregeling, wat een efficiënte energiebeheer en verlengde batterijduur mogelijk maakt. De ingebouwde LED-indicator informeert de gebruiker over het batterijniveau, en de intelligente E/O-systeem beschermt de aansluitingen tegen schade door automatisch de stroomtoevoer te beheren bij het los- en weer aansluiten van kabels​.

  • Veelzijdigheid en compatibiliteit: Naast het leveren van stroom aan verwarmde duikpakken, kan de oplaadpoort van de Ammonite Thermo 24Ah batterij ook worden gebruikt om verschillende Ammonite System lampkoppen aan te sluiten. Dit maakt de batterij een veelzijdige stroombron die geschikt is voor verschillende duikapparatuur. De combinatie van veelzijdigheid, intuïtieve bediening en robuuste constructie maakt het een uitstekende keuze voor zowel recreatieve als technische duikers​.

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »